Terug naar publicaties

Kijk Ons is het label van het NFO voor de promotie van de Nederlandse artistieke kwaliteitsfilm. Via Kijk Ons presenteren filmtheaters door heel het land op regelmatige basis de nieuwste, mooiste en meest eigenzinnige films van eigen bodem.

Bovendien neemt Kijk Ons de filmbezoeker mee de diepte in: iedere vertoning heeft leuke extra’s zoals Q&A’s of live-interviews met cast en crew. De focus ligt hierbij op het verkleinen van de kloof tussen Nederlandse filmmakers en het publiek en aandacht voor juist die films die wat extra steun kunnen gebruiken door deze in het zonnetje te zetten. Zo kunnen nog meer mensen genieten van alles wat de Nederlands artistieke kwaliteitsfilm te bieden heeft!

In het projectplan hieronder zijn de plannen voor Kijk Ons in 2024 uiteengezet. Het NFO kijkt ernaar uit om ook dit jaar weer haar bijdrage te leveren aan de release van bijzondere Nederlandse films.